Stari Slankamen Bazeni : Stari Slankamen Bazeni : Bazeni Horizont Swimming Spa - Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku.

Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote.

Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. RESTORAN SA PRENOĆIÅ TEM "KEJ" - Stari Slankamen
RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM "KEJ" - Stari Slankamen from vojvodinaonline.com
Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont. Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen.

Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd.

Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote.

Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont.

Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. RESTORAN SA PRENOĆIÅ TEM "KEJ" - Stari Slankamen
RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM "KEJ" - Stari Slankamen from vojvodinaonline.com
Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen. Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont.

Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen.

Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont. Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen.

Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont.

Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Sportsko-rekreativni sadržaj opÅ¡tine Stara Pazova
Sportsko-rekreativni sadržaj opštine Stara Pazova from turizampazova.rs
Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont. Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote. Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku.

Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd.

Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku. Nakon mosta kod beške isključite se na trećem izlazu inđija/slankamen. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Neveliko naselje moćne istorije i autentične lepote. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd.

Stari Slankamen Bazeni : Stari Slankamen Bazeni : Bazeni Horizont Swimming Spa - Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku.. Na obodu fruške gore na mestu koje od pamtiveka bdi nad. Nakom 5 km sa leve strane naićićete na naše bazene horizont. Ukoliko dolazite iz novog sada (54 km), krenite autoputem za beograd. Prođite kroz krčedin i novi slankamen, i kada dođete do raskrsnice koja vodi za inđiju i stari slankamen, produžite pravo ka surduku. Novosadska ulica cara dušana, po rezidencijalnim građevinama podseća na beogradsku krunsku.